Earcatch - de audiodescriptie app

Naar de inhoud
(navigatiemenu overslaan)

Johnny English Strikes Again (EN)

Poster van Johnny English Strikes Again (EN)
 • 08 november 2018
 • 89 minuten
 • Kijkwijzer: vanaf 6 jaar

Johnny English Strikes Again is het derde deel van de komische Johnny English-filmreeks, met Rowan Atkinson als de populaire geheim agent. Dit nieuwe avontuur begint wanneer na een cyber-aanval de identiteitsgegevens van alle geheim agenten in Groot Brittannië op straat komen te liggen. Hierdoor is de voormalig spion Johnny English de laatste hoop van de Britse geheime dienst. Hij wordt ingeschakeld om de meesterhacker achter deze aanval te vinden. Het is een grote uitdaging voor de onhandige Johnny English om met behulp van de moderne technologie zijn missie met succes te volbrengen.

Engelstalige film met Engelse audiodescriptie.

Bekijk een fragment van Johnny English Strikes Again (EN)

Een videofragment van Johnny English Strikes Again (EN)
 • Tekstalternatief (geopend) (gesloten)

  (Een groot landgoed midden in een dicht bos. In een duur uitziend restaurant loopt Johnny English nonchalant langs een vleugelpiano en trekt hij kort z'n wenkbrauwen op wanneer hij oogcontact maakt met iemand. Aan de bar zit een aantrekkelijke, zwartharige vrouw:)
  ("Ik weet niet of ik ooit een man als jij heb ontmoet. -Dat heb je niet.")
  (Johnny is naast de vrouw aan de bar gaan zitten. De vrouw eet zwoel een borrelnootje waarop Johnny met open mond een borrelnootje in de lucht gooit. Hij mist en de vrouw glimlacht zuinig. Niet veel later glijdt een ober met een dienblad vol glazen uit over het borrelnootje en Johnny kijkt schuldbewust opzij.)
  (In zilveren letters verschijnt: He's back. Een autoachtervolging op een smalle, zigzaggende bergweg. Een rode sportwagen komt gierend tot stilstand.)
  ("We hebben een probleem. -Mooi.")
  (In zilveren letters verschijnt: And doing.)
  ("Virtual reality? -Sommige mensen gaan er zo in op dat ze vergeten waar ze zijn.")
  (Johnny lacht knorrend. Hij zet een virtualrealitybril op.)
  ("Dat zal mij niet gebeuren.")
  (Hij trekt grote ogen wanneer hij in de simulatie ziet hoe de ingang van een gebouw prompt wordt aangeduid met een digitaal label.)
  (In zilveren letters verschijnt: What he does best.)
  (In de simulatie opent hij een deur, maar in het echt komt die deur uit op straat. Nog steeds met de VR-bril op steekt Johnny een drukke straat over. In de virtual reality is hij in een appartement en wil hij iemand uitschakelen met een snijplank. In werkelijkheid staat hij in een boekenwinkel en slaat hij een klant met een boek op het hoofd. Johnny lacht trots om zijn prestatie.)
  (Even later denkt hij dat hij met twee vechtstokken een tegenstander in elkaar slaat, terwijl hij eigenlijk in een bakkerij met twee stokbroden een medewerker slaat. Triomfantelijk kruist hij de stokbroden boven z'n hoofd.)
  (In zilveren letters verschijnt: Rowan Atkinson. Een keurige vrouw met kort, blond haar:)
  ("Wat is er mis met jou?")
  (In een machinekamer stoot Johnny z'n hoofd. Tussen dinerende gasten wil hij een gerecht flamberen en binnen de kortste keren staan alle tafels in brand.)
  ("Heb je het Côte du Roc restaurant afgebrand?")
  (Johnny blaast zijn kaken bol.)
  ("En heb je een raket op een peloton Franse wielrenners afgevuurd? -Nou... Voordat je een bus overnam en de gids eruit gooide?")
  (Johnny staat op het open bovendek van een Londense toeristenbus. Hij heeft de VR-bril op en gooit de gids voor de ogen van de toeristen van de bus. Terug bij de vrouw kijkt hij verward.)
  (De titel van de film verschijnt: Johnny English Strikes Again, gevolgd door: Coming soon. 20 september in de bioscoop. Op de achtergrond wil Johnny stiekem langslopen, maar hij blijft met z'n das achter iets haken. Onder de tekst verschijnen de logo's van StudioCanal, Working Title en Universal met in het midden: Copyright 2018. Universal Studios.)
 • Genre

  Komedie.

 • Regie

  David Kerr.

 • Stem

  Roland Bearne.

 • Cast

  Rowan Atkinson, Olga Kurylenko, Emma Thompson.